A BSZK évről-évre újabb tagokkal bővül, azonban idén másodszorra folytatja le az SzMSz-ben meghatározott előzetes felvételi eljárást, melynek keretén belül a jelenlegi tagok és a jelentkezők kölcsönösen megismerhetik egymást. A jelentkezőknek lehetőségük van megismerni a szervezet tevékenységeinek részleteit és a háttérmunkába is bekapcsolódhatnak, még mielőtt sor kerülne a két fordulós felvételire a tavasz folyamán.
Az előzetes felvételi eljárásban, s így a tavaszi felvételin azok vehetnek részt, akik november 15-ig (illetve idén november 16-ig) eljuttatták érvényes jelentkezési lapjukat a BSZK számára. Az így kialakult obligát névsor:
Asztalos Máté
Baranyi Réka
Bokányi Zoltán
Gálffy Áron
Gergely Máté
Gregovszki Judit
Hegedüs Márton
Hugyi Judit
Juhász Dorina
Kálmán Zoltán
Kovács Anna
Kovács Tamás
Martinkó Zsófia
Nánási Ágnes
Orbán Zita
Ördögh Ágota Szilvia
Pocsarovszky Rachel
Sedghi Amitis
Seprődi-Kiss Árpád
Simon Anna Andrea
Szabó Ádám
Szabó Melinda
Szentgáli Gergely
Viola Nelli
Virágh Kata
Különösen nagy örömünkre szolgál, hogy az idei felvételi során 5 fő külsős (azaz nem a ZMNE-n tanulmányokat folytató) jelentkezőt is köszönthetünk, összesen 3 felsőoktatási intézményből az obligátok között.
Az obligátok névsora elérhető a Tagok menüpont obligátok fül alatt is. Akik regisztráltak a honlapon, de jelentkezési lapot nem adtak le, azoknak a hozzáférését megszüntettük és a továbbiakban nem küldünk számukra közvetlen értesítést programjainkról.
(A kép forrása:
http://www.aamu.edu/Admissions/UndergraduateAdmissions/apply/Documents/ApplyNow.jpg)
Előző cikkSzakmai kurzusok a BSZK-ban: A Hadelmélet kurzus
Következő cikk“EMBERI JOGOK – EMBERTELEN JOGSÉRTÉSEK” beszámoló