A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Doktorandusz Önkormányzata, a DOSz Hadtudományi és Közigazgatás-tudományi Osztályaival, az Egyetem Szakkollégiumaival és az MHTT Kápolnai Pauer István Ifjúsági Klubjával együttműködésben 2015. október 28-án megrendezi

A tudomány kapujában című Poszterversenyt.

A verseny alapvető célja, hogy lehetőséget teremtsen a tudományos pálya iránt érdeklődő fiatalok számára kutatásaik és eredményeik széles körben történő ismertetésére. Emellett mindazon egyetemi polgár számára teret kívánunk biztosítani egy olyan publikálási formára, amelyben tudományos munkájukat ilyen különleges módon prezentálhatják az érdeklődők felé. A poszterek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán kiállításra kerülnek. A szakmai zsűri által a legmagasabb pontszámmal értékelt poszterek készítői a ?Haza szolgálatában? címet viselő interdiszciplináris doktorandusz konferencián bemutathatják a poszterükön összefoglalt kutatásaikat, eredményeiket. A befogadott poszterek egy lektorált, ISBN számmal ellátott kiadványban megjelenésre kerülnek.

Jelentkezés határideje:

2015. október 14. 23:59

A poszterek beküldésének határideje:

2015. október 21. 23:59

A jelentkezést a lent csatolt regisztrációs lap kitöltésével és a
dok@uni-nke.hu e-mail címre eljuttatva tudják megtenni.

A poszterek bemutatása és a kiállítás megnyitója:

2015. október 28.

Helyszíne:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Campus

Budapest, Ludovika tér 1. II. emelet, Zsibongó
A részletekért tekintse meg csatolt konferencia felhívásunkat. További kérdések esetében érdeklődjön az alábbi e-mail címeken vagy telefonszámon:

Kiss Dávid: kiss.david@uni-nke.hu

Orbók Ákos: orbok.akos@uni-nke.hu

Telefon: 06-1/432-9000/29-348

 

regisztracios-lap.original

poszter-sablon-2.original

felhivas-2.original

 

Előző cikkOrosz harci repülőgépek Szíriában
Következő cikkAz EUNAVFOR MED művelet