A Biztonságpolitikai Szakkollégium szeptember első hétvégéjén az ócsai kiképzőbázison csapatépítő napokat tartott. A hagyományteremtő jelleggel megszervezett program célja részben a tavaszi felvételi során bekerült tagok ”bevonása”, részben a félévre tervezett projektek közös megbeszélése volt. Természetesen a terveken kívül lehetőség adódott a kötetlen beszélgetésekre és a szórakozásra. Az első estén a résztvevők csapatokban műveltségi- ügyességi kvízt töltöttek ki, nehezítésként vacsorafőzéssel társítva; de mindkét téren jól teljesítettünk.

A második napon a Szakkollégium Diákbizottsága vázolta a félévre vonatkozó terveket, teret adva a tagságnak ezek megvitatására, mely során számos kreatív ötlet és új kezdeményezés merült fel. A megvalósításba a Szakkollégium újult erővel vág neki ebben a félévben. Kijelenthetjük, mozgalmas és sok munkával járó hónapok állnak előttünk, melyek alapvetően fognak hozzájárulni a tagság közösségi és szakmai fejlődéséhez; továbbá bízunk benne, hogy ezek eredménye nem csak számunkra, hanem az érdeklődő szakmai közönség számára is értéket jelent majd.

 

A hétvége lebonyolításában segítséget nyújtott nekünk Árvai Zsolt főtörzsőrmester, ezúton is szeretnénk neki köszönetet mondani a munkájáért.