BSZK-s sikerek futószalagon: újabb ITDK helyezés és különdíjak!

0
1879
Pénzváltó Nikolett, Dr. Kaló József (az NKE HHK ITDK elnöke) és Störk Bálint honvéd tisztjelölt az eredményhirdetés után

Ismét komoly sikereket értek el a Biztonságpolitikai Szakkollégium tagjai az Intézményi Tudományos Diákköri Konferencián, ugyanis a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon 2016. február 04-én ismertetett eredmények alapján Biztonságpolitika és Hadtörténelem tagozatban I. helyezést ért el Pénzváltó Nikolett, akinek konzulense  Csiki Tamás (a BSZK egy korábbi és meghatározó személyisége, jelenleg az NKE NETK dékáni főtánacsadója) volt. Ezen felül Nikolett részére Vargha Tamás, a HM parlamenti államtitkára különdíjat adományozott. 

Külön öröm a tagság számára az is, hogy Störk Bálint honvéd tisztjelölt részére (témavezetője: Dr. Forgács Balázs százados, az NKE HHK egyetemi docense), aki a BSZK tagjaként a fenti szekcióban versenyzett, Prof. Dr. Padányi József dandártábornok, az NKE tudományos rektorhelyettese különdíjat adományozott.

Ezúton gratulálunk nekik, egyúttal büszkék vagyunk arra, hogy immár hosszú évek óta szerepelnek szakkollégistáink a helyezettek és különdíjasok között! Sok sikert kívánunk a 2017-es OTDK-n való megméretéshez!