Tagfelvétel a Szakkollégiumban!

A Biztonságpolitikai Szakkollégium idén ősszel is tagfelvételt hirdet olyan egyetemisták számára, akik szeretnének egy összetartó közösség részévé válni, céljuk, hogy az egyetemi előadásokat értékes tudással és gyakorlati tapasztalatokkal egészítsék ki, valamint szívesen vállalnának aktív társadalmi és közösségi szerepet. Ha érdekel a biztonságpolitika, ha egy pezsgő szakmai közegben szeretnél tanulni, ha publikációs lehetőséget keresel vagy kipróbálnád magad konferencia- és rendezvényszervezésben, nálunk a helyed.
A jelentkezést követő hetekben egy tartalmas, készségfelmérő kurzusokkal, önismereti tréninggel és kötetlen rendezvényekkel tarkított felvételi eljárás keretében teremtünk lehetőséget arra, hogy alaposan megismerjétek a Szakkollégiumot, illetve, hogy mi is megismerjünk Titeket. A felvételi eljárás végén írásbeli és szóbeli vizsga teljesítése után válhattok a Szakkollégium tagjává.
Amit kínálunk
– inspiráló szakmai környezet
– remek társaság
– érdekfeszítő kurzusok
– hasznos előadások
– rengeteg értékes tapasztalat
– kollégiumi elhelyezés lehetősége
– szakmai mentorálás
– publikálási lehetőség
– kiterjedt alumni hálózat
Ha felkeltettük érdeklődésedet, ne habozz! Jelentkezésedet az alábbi linken adhatod le október 5-ig:

Jelentkezés

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, örömmel állunk a rendelkezésedre itt facebookon, vagy a biztpolszakkoll@gmail.com címen.