Főoldal Gépház Megújult az oldal!

Megújult az oldal!

Írta
7013
0
Megosztás

Az alábbiakban pár lényeges információt teszünk közzé a megújult biztonságpolitikai szakportálról.

A megújulás egyik legszembetűnőbb eleme az oldal kialakítása,

amely reményeink szerint követi az on-line magazinok és szakportálok legfrissebb trendjeit: így nem csak az oldal egésze, hanem annak egyes elemei is ergonomikus módon jelennek meg.

Fontos új elem és eszköz Tisztelt Olvasóink kezében az a lehetőség,

amely a cikkek kommentelésére, megjegyzések hozzáfűzésére vonatkozik,

hiszen ez korábban csak az oldalhoz külön hozzá rendelt blog révén valósulhatott meg.

Tartalmi oldalról a szakportál két új elemmel bővült:

az egyik a Biztonságpolitikai Szakkollégium tevékenységének ismertetése, míg a másik az ún. “SoftSec” rovat, ahol ezentúl rövidebb bejegyzések jelennek meg egy-egy aktuális kérdésre, hírre  tömören rávilágítva. E rovat egyes cikkei egyúttal megjelennek a Figyelo.hu “Globálfalu” rovatában is a felek közötti, kölcsönösen előnyös együttműködés alapján.

Fontos hangsúlyoznunk azt is, hogy a korábbi oldal cikkei folyamatos átköltöztetés alatt állnak, amíg ezzel a tevékenységgel nem végzünk a korábbi felület is elérhető marad a www.biztonságpolitika.hu domain alól.

Ami viszont szándékaink szerint változatlan marad:

az a határozott törekvés, hogy szakmailag hiteles információkat tegyünk közzé és az oldal továbbra is gyűjtőportálként működjön a biztonságpolitika iránt elkötelezett szakmai közeg és érdeklődő számára!

Egyúttal ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt években – energiát és anyagiakat nem kímélve – rendkívül sokat tettek az oldal működtetéséért!

Kérjük, látogasson el hozzánk minél többször és ragadja meg az oldal kínálta publikációs lehetőségeket vagy lépjen kapcsolatba velünk!

Köszönettel és tisztelettel:

Dr. Németh József Lajos, felelős szerkesztő